Dumma blogg.se
Igår fick jag knappast blogga alls. Det ville bara inte. Kom inte in först, sen laddades inte sidan, det blev "fel", inlägget laddades inte osv osv osv.... Så jag gav upp! Orkade inte hålla på och trixa en massor mitt i all trötthet!

Idag känner jag mig inte lika trött, skönt det. Så jag ska nog orka mig ut på en ridtur mellan skurarna (antagligen blir det mitt i en...)

Tankar kring jobb snurrar ganska friskt i huvudet hela tiden. Igår kväll tog de över och lät mig inte somna. Får väl ta och ge mig lite kanske? 

För att skoja till det lite bjussar jag på en fantastiskt härlig gammal bild på Simon och mig! :D <3

 
Klockan är tjugo i fem
Får man vara såhär trött vid denna tiden? Känns helt sjukt att kolla på klockan och läängta efter sängen!
 
Känner att det där med att ha planer på eftermiddagarna inte kommer funka så bra. Rider jag, kommer jag bara orka det och inget mer. Rider jag inte kommer jag antingen sitta här, vid datron och sova vaken...!
 
Måste ta tag i engelskan igen och mina ryggövningar. Ska nog försöka göra lite av båda idag...
 
Huset måste städas från grunden iallafall. Har haft det helt åt sida under semestern, för då kan man inte städa, det finns inte på kartan!

 
Ny på jobbet!
Ja, så var även den semestern över i en vindpust. Nästan iallafall, det har varit två toppen veckor, men en vecka till hade suttit fint....

Så idag började allvaret igen plus lite till. Nu räcker det inte med ett jobb utan nu ska man ha två. Eller? Haha, jag testar det ett tag så får jag se hur länge det funkar. Så i morse vid 2.30 ringde klockan, tidningsdags. Åter igen vid 7.30. 

Idag var alltså första dagen på "nya" jobbet. Nu mer är jag kassabiträde på Apoteket. Coooolt! Har faktiskt gått lite bredvid under semester, 3 dagar 2 timmar typ. Jobbade där i oktober förra året så helt nytt är det inte. Nu har jag dock lite mer uppgifter, städa, plocka varor och kassan. Ärligtalat, hur kul som helst!

Första dagen, det gick bra. Något nervös över kassa, man vill ju inte göra fel. Sen kan jag ju inte heller svara på alla frågor utan får be om hjälp. Men det löste sig. Körde all in med de två första kunderna, "do you talk english"? (Ooooh nooo, skrek mitt huvud) Ut om ett "Yäääääs, ö bitt!" hahaha!

Tog en snabb bild, den blev så snabb så fokuset han inte med.