Sommarkväll
God afton kära vänner. Visst är kvällen ljuvlig? Jag vill bara stanna ute hur länge som helst! Men ska väl orka jobba de sista passen i veckan utan att bränna ut mig i brist av sömn. Hihi. 

Jobbdagen gick snabbt även om den var "lång", nu är det bara två kvar. Och i morgon börjar juli, sick!

Båda hästarna fick varain liten runda idag med. Barbacka, direkt från hagen för att spara tid. Hade tillochmed samma träns för att slippa dra på så mycket. Smidigt att bara länga det två hål på varje sida till Sally. Dock får Volmar stå ut med ett lite för långt bett, men det dör han inte av en gång. Som att han någonsin hade rätt längd förr, hehe. Båda två skötte sig bra, härlig sommar känsla. Volmar tog igen sin högergalopp bra. Märks att han börja stärka sig nu, han tog fattningarna riktigt snabb idag, inte som Sally men nästan. Kommer åt honom bättre barbacka. Han börjar även ge bättre stöd i handen/munnen. Skönt att slippa dragkamp och ryck. Det tar sig! Vi var ute cirka en timme. Lufsade runt mycket i skogen först på lite nya stigar. Han äälskar att ta nya vägar, reagerar på samma sätt som när man vänder hem. Blir alltså as piss och på, söt. 
Sally fick en kort liten runda, men vi han med både lite trav och galopp, hon värmde upp så bra i hagen innan. 😉
Dock är hon svårare att sitta still på i traven efter galoppen, hon blir så springig då. En rejäl halvhalt och nästa ligga bakåt. 

Nu ska jag slänga mig in i duschen. 

Puss!