Sommarkväll
God afton kära vänner. Visst är kvällen ljuvlig? Jag vill bara stanna ute hur länge som helst! Men ska väl orka jobba de sista passen i veckan utan att bränna ut mig i brist av sömn. Hihi. 

Jobbdagen gick snabbt även om den var "lång", nu är det bara två kvar. Och i morgon börjar juli, sick!

Båda hästarna fick varain liten runda idag med. Barbacka, direkt från hagen för att spara tid. Hade tillochmed samma träns för att slippa dra på så mycket. Smidigt att bara länga det två hål på varje sida till Sally. Dock får Volmar stå ut med ett lite för långt bett, men det dör han inte av en gång. Som att han någonsin hade rätt längd förr, hehe. Båda två skötte sig bra, härlig sommar känsla. Volmar tog igen sin högergalopp bra. Märks att han börja stärka sig nu, han tog fattningarna riktigt snabb idag, inte som Sally men nästan. Kommer åt honom bättre barbacka. Han börjar även ge bättre stöd i handen/munnen. Skönt att slippa dragkamp och ryck. Det tar sig! Vi var ute cirka en timme. Lufsade runt mycket i skogen först på lite nya stigar. Han äälskar att ta nya vägar, reagerar på samma sätt som när man vänder hem. Blir alltså as piss och på, söt. 
Sally fick en kort liten runda, men vi han med både lite trav och galopp, hon värmde upp så bra i hagen innan. 😉
Dock är hon svårare att sitta still på i traven efter galoppen, hon blir så springig då. En rejäl halvhalt och nästa ligga bakåt. 

Nu ska jag slänga mig in i duschen. 

Puss!


Svar på kommentar
Sara är den som är flitigast här på bloggen, tillochmed mer flitig än jag, haha! Fick två kommentarer från henne igår.

-Hur långt blev det? Vad tränade ni på? Hur va han?

-Jasså Sally oxå! Hur långt blev det med henne? Hurdan va hon? Vi måste ta å rida snart igen!
 

Vi tog två lugna turer igår eftersom det var ett tagsen igen. Så Volmar fick gå mest i skogen på stigarna runt Öringe. Nalle var ju med också så det blir dubbelt att ha koll på men det funkar bättre för varje gång. Volmar hade hakkamoreet på, vilket är tredje gången nu. Första gången jag galopperar med det, men det funkar riktigt bra. Han lyssnar som vanligt, känns lite stummare bara. Det kommer helt klart åka på flera gånger. Vi tränade inte på något speciellt mer än vanligt. Lyssna och vara uppmärksam, jag var tillochmed så slarvig att jag inte tog båda galopperna, utan ha fick välja, vänster. Det tar vi igen idag. Han kändes go och glad.
 
Sally fick gå runt "lilla-maderna". Jag antog att åkrarna var slagna överallt hos den bonden men inte. Så vi gick i en åkerkant med gräs upp till mina knän. Hon kändes så lite då, haha. Och glupsk... fick sitta och lufta upp huvudet på henne hel tiden längs med gräset, sen travade jag lite med så hinner hon inte äta lika mycket. Hon är så pigg och härlig. Riktigt på, men ändå lyssnar. Hon fick jobba lite mer, är mer att jobba med där. Jobbade lite form och flyttningar i skritten. Hon börjar hajja hon med nu. Joggade igång henne, fram, fram, fram. Inte så svårt med henne power dock är hon inte riktigt med på halvhalterna och formen så då börjar hon söla istället. Men det tar sig, skänkel mot hand. Hon är så på i galoppen, räcker att man tänkter galopp så tar hon fattningen, jättesnabbt och kvick. Dock tar hon bara vänster ute på vägarna men har nog kommit på ett knep och lura henne på.

Ja, Sara. Det är bara att komma hit, så rider vi ;)

 
Bröllop
Blev inte jättemånga klick i helgen, eftersom man inte ville missa någonting ;) 
Såhär såg Simon och jag ut, fina va? Hihi, fler bilder kommer...