Nyx hos Nelly.com
Jag blir bara mer och mer intresserad av make up och vill bara testa och ha mer och mer. Ett märke jag länge velat testa är Nyx. För ett tagsen hittade jag deras produkter hos Nelly.com. Jag har hör mycket bra ord om produkterna till dess pris. Dock finns de till ännu bättre priser hos Cocopanda, så jag kommer nog beställa därifrån när det blir dags. Har ni testa någon av deras produkter?

 
Slut surfat igen
Precis när jag tryckt på publicera igår kväll tog nätet slut hemma. Så onödigt, som alltid, sista veckan på månaden och jag har inlämning. 

Så jag åkte ut till mamma nu på morgonen och har pluggat en stund. Dagen är fullbokat med ridning och power walk. På önskelistan
Jag behöver, som ni förstår, en ny ridhjälm. Jag kan inte påstå att det var oplanerat, men jag hade väl inte riktigt tänkt att det skulle bli så akut. Jag är ändå otroligt glad att Ebba hade min "nya"hjälm, alltså den är varken tappad eller avtrillad förut så den var säker. Nu får jag väk vara dumdristig resten av veckan och rida i den ändå, bättre än ingen. Även om den ger mig huvudvärk för att den är för trång. Faktiskt därför Ebba lånade den, för att se om den passade henne bättre då hon bör ha en nyare än sin. 

Förhoppningsvis åker vi till Jönköping i helgen, då ska jag spana hjälmar. Hööks har 15% på alla sina, så lika bra att slå till där. Jag har spanat ett tag på de som finns. Jag funderar mella tre stycken, över tusenlappen går jag inte. Heller vill jag inte ha någon med knopp, då jag hört att det inte är bra och den ska vara i plast, tror det är bra när det regnar och så. Men den måste sitta skönt, jag vill inte stå ut med en till klämande och skavande hjälm!

Jag tror valet kommer gå till Streamline hjälmen, om den är lika snygg ilr ;)
Ridhjälm Flashline CRW®
679 kr