Onsdag, det är redan onsdag!
Goood morgooon!!
Jag tänkte att det var tisdag idag. Simon ringde och väckte mig, så jag kommer upp på min lediga dag, då sa vi båda det : vi ses ju på torsdag! Men det är ju redan i morgon! Haha, huuur härligt att få komma hem igen! Det har ju nästa gått en hel månad. Simon var här i helgen så vi har träffats iallafall. 

Idag ska jag vrålplugga. Ska köra på 45min pass och bara kötta på. Haha. Har ett mål att nå upp till och vill verkligen hålla på det nu. 
Kanske kör ett träningspass med Anna, vi tog ett igår. Måste verkligen passa på nu innan hon flyttar härifrån. Såå tråkigt! Kommer sakna henne sjukt mycket!

Klockan är visst redan åtta! Hunden är rastad, jag ska bara gnugga till tänderna. Sen ner i cellbiologin och förstå!

Haaaa de!Ett snabbt hej!
Tänkte bara att ni vill veta om att mina för aningar blev verklighet. Jag klarade inte kemi tentan. Ganska så långt ifrån, men jaa, vad gör man? Gör om gör rätt, nästa gång!
 
Ikväll är jag sjukt trött så jag ska vara tråkig och inte skriva mer nu alls.
 
God Natt Puss <3

 
Välkommen till min babbelhörna
Jag trodde att ensamma helger här uppe skulle gå så långsamt men de bara shwichar förbi. Har ju ändå hittat en del saker att roa mig med. Som att umgås med Anna och vara uppe alldeles för sent för att stå och prata vid hennes port. Haha. Man låter ingen gå själv på nätterna eller hur? Jag har ju Nalle så vi har alltid gått med henne till sitt. 
 
Idag har jag pluggat fram till ett-två tiden sen drog jag bort till Anna och ett träningspass. Var hemma igen lite efter sex. 
 
Nu däckad i soffan med chokladbollar.  Haha. 
 
Träningen var bara i förebyggande för att få gotta mig senare 😉 haha. 
 
Vi har redan haft alla föreläsningar för denna kursen och denna veckan är det labb. Min är på torsdag så tills dess är det bara självstudier. Ganska chill på sitt sätt. 
 
Till helgen kommer äntligen Simon, kanske redan i morgon. Äääääntligen få träffa min favorit kille!
 
På tal om helt annat, betyget är ändrat på min första tenta igen till G. Så woop woop! Dock varar nog inte lyckan så länge för denna veckan får vi resultatet på kemin. Usch!
 
Ha det fint, puss!