Usch!
Ibland, när man fått sju knivar i ryggen och fyra slag i magen, då ger man upp. Iallafall för stunden. Idag har varit en skit  dag. Eller egentligen väldigt blandat. För, jag är otroligt glad att jag fick tillbringa några timmar med Jennifer, som är bäst på pepptalk och uppmuntran. Men inombords i min känns något vändigt fel. Får väl stå ut och hoppad det blir bättre snabbt för så här kan jag inte leva. Inte i längden. 

Nu ska allt detta försvinna under natten och ska allt vara bra i morgon igen. Okej? Okej!

Puss
Nedräkningen kan börja!
Söndagkväll. Den kan väl få bli lång? Så lång att den räcker ända till torsdag!
 
För på torsdag ska jag åka HEEEEEEEM!!!
Äntligen, inte en sekund för tidigt. Längtar så jag spricker nu. Idag har det gått exakt 40 dagar sen jag flyttade hit.
40 dagar sen jag var hemma och sa hejdå till kollegor, katterna och hemmet. Det är 40 dagarsen jag var i en annan stad än Uppsala, 40 dagar sen jag jag körde bil senast, 40 dagar sen jag hade chans att sitta på en hästrygg.
 
40 dagar!
 
Men det kommer bli ytterligare några dagar, så vi säger 45 dagar, så låter det ännu lite värre, haha!
 
Det börjar verkligen krypa i kroppen efter lantluft och ett helt hus att röra sig i. Längtar!
 
Tåget är bokat, det blir ingen billig resa men det får den vara värd! Nu valde jag platsbiljett vilket kostade 53:- exktra, men det känns snällast mot Nalle första gången han åker tåg att vi vet vart vi ska sitta och har garanterad en "bra" plats i djurvagnen. Hoppas han sköter sig nu bara. Vi kommer byta i Norrköping och Mjölby, vilket känns helt okej. Glad att vi slipper Stockholm Centralsation, phuu! Stackars djur för att vara där.
 
Varför är jag så bra på dessa röriga, babbliga inlägg? Haha. Lite lyckorus som behövdes ut.
 
Ha det fint, puss!
 
 
Lördagens nöje
Har ni haft en bra lördag? Min har swishat iväg väldigt fort! Satt igår kväll och skrev en lite lista på vad jag kan/ska göra i helgen för att slippa bli rastlös och lat. Gissa hur mycket jag fick avprickat? Inte ens hälften, haha!

Direkt efter frukost tog jag och Nalle morgonpromenaden bort till Jennifer och fortsatte på ytterligare en långpromenad. Vi gick förbi en rastgård och släppte hundarna så de fick springa avsig fritt. Nalle fick hälsa på en annan liten hund men vissade inget jättestort intresse efter hälsningen. När vi typ tänkt gå kom en annan hund dit som gärna vill busa med Nalle. Jag tyckte han skulle få passa på när ändå möjligheten fanns. Det blev inget jättebus utan mest gå runt och lukta och pinka, haha. Tror ändå han uppskattade de väldigt mycket! 

Efter det satte Jennifer och jag oss med plugg, seminariefrågor, 12 stycken. Vid tre tog vi ett break och handlade sushi och mumsade i oss innan vi fortsatte ända till halv sex. Herre, i fem timmar kämpade vi på och blev klara! Såå skönt att ha det gjort och med bästa sällskapet!

Jag hade inte tänkt att det skulle blivit hela dagen där men nu i efterhand heeelt klart värt det! Just nu finns inget som är viktigare än plugget och rasta hunden. Även lite mat kan vara bra ibland, hehe. Sen blev det 40 min  promenad hem igen. 

Direkt hemma dök jag ner i handfatets avlopp. Usch, fy och urk! Vidrigt men behövligt! Vattnet har runnit ner ruskigt dåligt och jag har varit orolig för helt stopp. Försökte få hyresvärden att fixa det men det skulle hyresgästen stå för själv. Urk att städa efter någon annan...! Men trots allt gick det helt okej bra, vidrigt och illaluktande, men passade på att ta duschen också när jag ändå var igång... Så hela badrummet fick sig en omgång! Check på de! 

Nu har jag myst ner i soffan framför Mello med lite godsaker i skålarna. 

Ha en fin kväll, puss!