Trött och rörig

God kväll vänner. Jag är helt slut nu. Det var en ganska intensiv dag igår och så en konstig dag idag. Vill bara krypa ner och sova nu, vilket jag ska snart.

Precis när jag slutade jobbet igår så ringde mamma och sa att deras får hade rymt. Så jag åkte dit direkt och leta och sprang runt om en galning utan resultat alls. Vi fick helt enkelt ge upp, jag hade ju hundarna hemma som väntade med.
Åkte hem, åt, rastade vovvarna lite snabbt och hoppade med dem in i bilen mot pappa där lite mer jobb väntade. Mer eller mindre frivilligt, pengar behövs för studenter som ni förstår. Jag hann dock inte med så mycket eftersom jag blev sen dit. Men hann börja på ett flertimmars projekt iallafall.

Allt det där ska sorteras upp och ställas dit på hyllor...

Efter lite fika hos farmor kom en barndomsvän på besök och vi snackade om gamla minnen och andra hemligheter.

Så började denna morgonen lite knäppt med... Så nu ska jag soova.

Puss

Tjolahoppsansa

Hej hej hej!

Något sen och stressad idag... Dagen kunde börjat bättre...

Idag jobbar jag långdag och i eftermiddag blir det nog lite plugg, yäy.

Puss

Hello, it's me

God morron god morron!
Vad händer?

Jag chillar i fotöljen på jobbet innan dagens arbetspass börjar.
Idag fick jag äntligen till morgonplanen. Gillar att komma några minuter, hellst tio, innan jag börjar så jag hinner med att skriva lite här.

Igår fick hästarna varsit ridpass. Volmar fick sällskap av Nalle. Vi jobbar på att hålla form, takt och tempo. Det tar sig även om jag själv är sjukt ur "hästform". Kan äntligen rida på med mina nya ridstövlar! Har typ bara två hål längre än vanligt nu.
Sally fick sällskap av lille Kiro. Vi red ner på samma åker för att se hur höger galoppen låg till. Hon var på hugget och ville hellst bara rusa runt och latja. Kiro fattade först inte grejen utan förljde skrikt med i varje volt och sväng innan ham kom på att han kunde nosa på annat. Haha!
Ville inte köra helt slut på Sally så körde väldigt kort. Tog en väntergalopp i racer fart, tösen bestämde farten. Gjorde mig redå för även en höger, la oss på volt i hörnet på åkern. På första försöket tog hon rätt! Wiiioe!! Så lät henne rulla på en stund över hela åkeren.

Senare på kvällen var det träning. Backträning med stavar. Phuuu!

Jag står förvånadsvärt på benen idag.

Puss