Listan prickas av
Jag fixade den hemska muntan idag! Jag blev alltså godkänd och bär huvudet högt idag, haha. 

Emma och jag firade vårt betyg med sushi utomhus på ett berg med fin utsikt. Jag skojar inte när jag säger att vi nästa rann iväg av svett i värmen. Haha, sommar är verkligen här! Upp emot 27 grader idag. Vi kände för att fortsätta vara ute i solen. Så vi tog med en filt och plugget ut, köpte glass och solkräm. Kämpade på i två timmar och mobilbatterien var slut aå vi var tvugna att gå in för att få tag på våra övningstentor. 

Jag känner mig ganska i fas, för tillfället, inför tentan. Som vanligt vill jag inte säga för mycket redan nu. Två dagar med plugg kvar nu! Jag kommer kötta på som aldrig förr! Blir nog en sväng ute i en park om vädret är lika fint som idag, motivationen är lite högre då. 

Håll tummarna för mig och ha det så bra. Puss
Inne i tentaplugg-bubblan
Vet ni?! Om en vecka är jag hemma! Då är kursen av tentad och det är "sommarlov". Jag spricker av lycka hur snabbt första terminen har gått! För jag menar; tiden går snabbt när man har roligt. Alltså menar jag inget negativt med det. 

De senaste dagarna har bestått till största del av plugg, plugg och plugg. Vilket resterande av tiden kommer göra med. 

Igår kväll avbröt vi plugget lite spontant och bestämde oss för en utekväll på Värmlands nation. Jag, Emma, Jennifer och Ulrika med tvp av hennes killkompisar. Vi hade såå kul! En toppen lyckad utgång med massor skratt och dans. Även om det finns elaka personer på dansgolvet så söker bråk så stoppade de inte oss. Haha. 
Jag brular aldrig bli bakis eller må speciellt dålig dagen efter. Men bara för att jag sa det innan så fick jag smaka på det idag, typiskt. Har mått lite lätt illa hela dagen men inte värre än så. 

Tog mig ut på en promenad för att rensa  och lufta hjärnan. Upptäckte att de byggt en hundrastgård i parken närmast mig. Hur perfekt? 

Nu ska jag äta varm banan med choklad innan jag snarkar i sängen. 

Bjuder på lite bilder från senaste dagarna.  


Har inte hunnit med alla vår och sommartecken iår. Det är ju så fint och grönt ute nu!Puss
Lite mer power än sist
Nu har jag fått lite nya krafter, ska försöka samla upp mer under sömnen inatt.
 
Dagen har varit vääldigt lång men produktiv i pluggväg. Jag struntade i allt vad sovmorgon hette och tog mig bort till BMC till 8. Satt och pluggade med Ellen fram till tolv. Vid 12.15 började workshopen och höll på till 15.
 
Dirket efter hade jag bestämt med min labbpartner att skriva klart våran rapport. Dock fick hon förhinder och kunde inte komma, så jag satte mig själv och försökte göra så mycket som jag kunde fram till 17.20. Då kan jag säga att mina ögon var riktigt slut och torra av dålig luft. Haha.
 
Lite spontant bestämde jag att följa med de andra till Pharmen för "insparks-snack" för nästa termin. Efteråt kunde man köpa mat och dricka och bara få sitta och prata med trevligt folk. Äldre terminare kunde lugna mina nerver och peppa till att kämpa vidare. Precis vad jag behövde, mycket mer effektivit att höra det från någon som gått igenom samma sak och vet exakt vad det handlar om.
 
Nu är jag dödstrött och ska nog hoppa i sängen ganska direkt. I morgon blir det nog en till lång dag.
 
God natt, puss


Är evigt tacksam för alla nya fina vänner jag funnit här! <3