Att vakna rätt

Igår vaknade jag på helt fel sida, var bara allmänt sur, vresig och trött hela dagen. Så jag bestämde mig för att sova på saken och vakna till en bättre dag idag. Sagt och gjort!

Jag mår så mycket bättre av att komma upp tidigt och hinna med mer av dagen och ljuset. Eftersom jag är en hejjare på att snooza så la jag mobilen på köksbänken. Då har man inget val när man vaknar, haha!

Nu klockan straxt efter ett, jag har hunnit med två Nalle-rundor varav en med cykel, frukost, lunch och ca. 4 timmar plugg. Yees, den känslan slår det mesta. Ta tillvara på tiden!

Nu börjar repititionen av allt som vi ska kunna. Nöta nöta och nöta!

Måste verkligen ta tag i den andra kursen också, den har halkat på sidan.

Väntar på svar från Kemi tentan också, vi håller alla tummarna. Annars blir det totalt tre tentor nästa vecka, phhust!

Ha en fantastiskt bra dag!
Puss

En bal på slottet
Klart jag måste visa er bilder från balen!

Emma och jag fixade oss iordning hemma hos mig i några timmar innan avfärd. Vi började med att fira den stora dagen med sushi-lunch så vi hade en bra grund att stå oss på, haha.
Sen började vi locka våra hår och sminka oss, nära på löjligt noga, haha! Hade någon hört oss hade de suckat högt.. "Emma kan jag ha det är rouget?" "Ellen ser det här bra ut? Mer? Mindre?" "Vilken färg på läpparna?" "Kan jag ha den här? Hur ser det ur? Är det jämt?" "Hjäääääälp mig"...osv
 
Ni kanske kan tänka er?
 
Efter att ha panikat med fransarna bestälde vi en taxi via uber i all hast... Inte tänkte vi på hur vi skulle ta oss dit, på cykel som jag hade tänkt? 
 
Känslan att gå in i slottet var så mäktig. Att lilla jag är bjuden och har en utgiven sittplats. Häftigt! 
Maten var okej god och lika så talen. Det bästa var nog ändå, när gamla Dragos orkester spelade, alltså Pharmens egna orkester. Det blev såånt stå hej och liv så man bara skrattade. 
 
Det blev ingen vals/bal dans för min del, jag vågade inte riktigt med min fot i klackarna, sen var man så himla trött också. Dock var vi med en stund på "disco-dansen" där musiken var sååå dåligt mixad... Vi stod nästan och skämdes.
 
Så en helt okej baldag, även om jag personligen nog tyckte fix-tiden med Emma, innan var allra bäst ;)
Bästa Emma <3

 
 


Vi hade så roligt när vi fixade oss i ordning. Även om det blev lite kaos, med smink, hårspray och lösögonfransar överallt, haha!

 

Visst blev vi förstjustande fina ;)
Puss
Snart tant
Jaha, då var man ett år äldre.
 
Just nu försöker jag plugga ifatt mig själv. Även om den där dumma kemitentan gnager i mig, ska protestera om den i morgon. Något sjukt har hänt i rättningen som jag inte alls förstår?!
 
Ni får gärna sända några peppande och motiverande ord till mig, så jag orkar igenom tentorna nästa vecka!
 
Vill ni se lite fler bilder från balen?