Åka hem eller stanna kvar?
God kväll kära vänner!
 
Från lunch idag så har jag gått på en halvtaskig autopilot. Mina ögon har varit såå trötta nu på eftermiddagen så det får bli läggdas vid tio idag, även om jag kunde somnat redan vid 7, haha!
 
Har suttit en stund med labbrapporten och suckat över den en del, men tror jag fick kläm på det tillslut. Nu är det bara ett diagram/kurva som ska till vilket inte sammarbeter eftersom jag bara har openoffice... Så får fixa det från en annan dator.
 
Pratade med Simon innan, han vill bjuda mig på en hemresa i helgen. Dock verkar det inte matcha så bra med tåg tider, mer tror det går att få ihop om Nalle kan åka hem med Simon redan imorgon. Samtidigt som jag halvkänner för att stanna kvar här men enbart för det är sååå jobbigt att lämna allt där hemma. Får sån enorm seperationsångest när jag åker upp hit igen. Men som jag känner nu så tar jag chansen och åker hem!
 
Då kan jag även fixa till rappoten i min andra dator med rätt program. Så kan jag dämpa ridsuget och dämpa saknaden av Simon och allt annat där hemma!
 
Så måste ringa Simon tidigt imorgon och tacka ja till biljetten ;)
 
Ni får sova gott, puss
 
 
Ett kallt god morgon

Idag är det frost och mätarn visar 3 grader.

Vi har fyra timmar föreläsning idag. Tror jag kommer stanna kvar en stund med Emma och Ellen för att fixa lite med rapporten.

Ha en fin dag, puss

Lång morgon runda
Startade dagen med att gå ner till ICA för att handla fil, slutar med en full påse med, frukt, sallad och 20st paket nudlar, haha. Är det extra pris på grejerna så är det. Lika bra att slå till då.
 
Sen njöt jag av en super god frukost fram för massor youtube-klipp.
 
Nalle väntade tålmodigt men med myror i rumpan. Han var så peppad att gå ut så vi slog till på en lång runda på cirka en timme. Så skönt i härliga höst solen bland alla färgglada löv. Min kropp känns något mör efter träningen igår, fast på ett bra sätt. Det var skönt att få gå ur lite och få röra på kroppen.


Nu har jag diskat och rensat avloppet i duschen, usch. Men måste man så måste man...
 
Idag blir det att ta tag i pluggandet, behöver komma ifatt lite mer med farmakologin nu, den har fått vila lite i och med kemitentan. Vi ska skriva labbrapport som ska vara inne nästa söndag, så jag har egentligen lungt med tid men alltid skönt att veta att man är igång iallafall.
 
Ha en fin dag, puss!