Semester

Idag jobbade jag mitt sista pass på en vecka. Min första lediga vecka denna sommaren. Ska bli såå skönt med ledighet då jag har jobbat väldigt mycket de senaste två veckorna. 


Jag startade med en mjukglass och två ridturer med mamma till sällskap.  Bästa starten!

Första rundan blev på Alma, hon var sååå seg till att börja med, gick knappt alls frammåt. Som tur var gav det med sig under turen. Sedan fick Askur bära runt mig en sväng också, han var däremot pigg, som vanligt. 

I morgon ska vi på en hemlig utflyckt med Sara och hennes familj. Spännande!

Puss

Njuter av sommar

I söndags tog vi cyklarna bort till sjön och la oss i sanden en stund. Efterlängtat och såå härligt. Jag hade med mig Therése Lindgrens bok som jag fick i julklapp. Jag blev helt fast direkt och ville inte sluta läsa. La mig i hängmattan en timme på kvällen och läste vidare. Har kommit halvvägs nu. I torsdags slutade jag jobbet vid halv ett. Åkte direkt ut till mamma och red två små rundor med Julia i värmen. Så mysigt med sällskap. På kvällen fick jag och Volmar sällskap av Elin och Ida. Tre turer på en dag, varför inte 😉

Igår kväll tog Simon och jag ut Volmar på sin första körtur för sommaren. Han skötte sig såå bra. Jag var rädd att han skulle bli för glad och taggad. Helt lagom cool och lugn. Nalle fick följa med och gå bredvid, även han skötte sig exemplasiskt. Han gillar att testa gränserna och sticka iväg ibland. Inte denna gången !

Det var lite kort vad som hänt senarte tiden. Har varit väldigt mycket jobb som sagt!


Puss 😘

Bara babbel

Denna veckan känns lång, jag jobbar alla dagar, slutar 9 söndag morgon. Riktigt seg faktiskt. Tror lördagen blir kul ändå faktiskt. Vi har planerat utflyckt med pojkarna på boendet. 


Hästarna får mycket vila därför. De klagar inte speciellt mycket för det. Hinner ta en sväng i morgon på vardera. 

I helgen som var fick jag äran att rida Julia stora pärla, Alma. Minns inte senast jag red en så stor häst? 170cm över marken. Med väldigt stor galopp. Haha, herregud, det var lite skräckblandad förtjustning men mest underbart. Hon är så snäll. Hoppas jag får låna henne fler gånger. Kanske testa några skutt? Är såå hoppsugen. 

Längtar tillbaka och saknar Naboo väldigt mycket. Hon var så speciell ❤️