Lämna och gå vidare till nästa
Ne, jag är besviken. Tentan kändes inget bra alls. Hatar den känslan. Usch, här har man haft två veckor med alla möjligheter till plugg och tid men det var tydligen ändå inte tillräckligt. Det skär i kroppen.
 
Men vad ska jag göra åt det nu? Gjort är gjort. Jag får ta igen det sen...
 
Nu väntar snart en till tenta, nästa fredag, den 20, då är det dags för farmakognosin. Den har jag aldrig skrivit innan så detta är mitt första försök. Men jag tycker den kursen är rolig så den ska nog gå bättre.
 
Idag har jag ändå försökt chilla lite men ändå gjort lite nytta. Tittat och börjat lite med plugg, städat och packat upp, lagat mat + matlådor och lite så.
 
Det ska ändå bli skönt med lite rutiner igen, jag har varit ganska slarvig med det den här terminen. Få lite struktur i vardagen. Dock kommer det bli kämpiga veckor, då den nya kursen har väldigt långa dagar vilket innebär att jag måste cykla hem över lunchen för att gå med Nalle. Samtidigt som jag inte förstår hur man ska orka sitta på 8 timmar föreläsning på en dag? Flera dagar i veckan? När jag dessutom har en annan kurs att tentaplugga till, fy. Jag får verkligen blunda och köra nu. 
 
Tråkigt nog får man välja bort andra val, så som hemresor och bal. 
 
Ni vet vart ni hittar mig tiden fram till jul...
 
Puss
På återseende

Då var de där två långa veckorna slut. Vart tog tiden vägen?! Der flög ju förbi som en vanlig helg. 


Nu räknar jag ner dagarna till jul!

Tror det blir en hemresa helgen efter jag fyllt. Då har vi precis börjat ny kurs och det brukar inte krävas så intensivt plugg då. 

Jag måste lära mig att packa mer smart också. Nu är min väska verkligen knöka full. Inte en enda liten partikel till går ner 😉. Den är vrål tung, skulle nästan ta och väga den. Det är ganska så otympligt och jobbigt att bära runt på. Jag vill inte ha rull väska när Nalle är med heller. Problemet nu är att jag inte får upp varken bok, häfte eller papper för att plugga. Då måste jag plocka ut en del vilket inte känns så kul på tåget. Annars är det väldigt bra läsa på tid, när man reser. 

Denna resan slog jag upp föreläsningsmaterialet i mobilen och läste igenom slidesen, men där står inte några anteckningar med... pest eller kolera typ. 

Nalle har blivit så otoligt lugn på tågresorna nu med, så han ger mig verkligen en chans till att plugga.

Nu är vi straxt i stockholm och ska byta tåg. Jag är 100 kg extra, haha. 

Puss

Höst och häst
Nu har jag mest tjatat om det hemska plugget jag håller på med just nu, så jag tänkte att jag istället fortsätter prata häst, det är såå mycket roligare!
 
I onsdags kom veterinären ut och vaccinerade Volmar, det årliga vaccinationen. Snabbt och smidigt. Önskar jag kunde nyttja den mer än vad jag gjort dock, men det kommer nog i framtiden det med. En häst som just blivit vaccinerad ska helst vila en-några dagar. Så därför har jag inte ridit honom. Hinner bara med en ridtur innan jag åker tillbaka igen, tyvärr.
 
Igår tog jag en sväng med mamma och Håkan på Vengi istället. Den lilla ponnyn har så mycket vilja i sig, haha. Jag pressade honom lite mer än vad som annars görs för att känns vad hans gräns går nu. Så mycket som han har utvecklats sen de köpte honom för snart ett årsen. Då kunde han typ ingenting, knappt ens styra, haha. Älskar att utveckla hästar.
 


I morse var det riktigt kallt, närmare nollan. Jag passade på att ta massor med kort under Nallesmorgonrunda. Det är så vackert när solen lyser på och det är frost. Hade kunnat stanna ute hela dagen. Men tyvärr ser det ut som så att jag får sitta inne och sukta ut genom fönstret. Jag ska försöka tragla mig igenom allt material och läsa, läsa och läsa, nöta nöta och nöta. Igår blev jag så frustrerad och irriterad på allt så jag var tvungen att avreagera mig lite, så gick ner i källaren och bar in en hel pall med pellets, haha. Kanske slutar med samma sak idag, vem vet? 
 
Ha det fint, och njut av det vackra som hösten erbjuder.
Puss