Tvätta, städa, plugga
Idag är jag ledig från plugget. Alltså så ska jag plugga, hur smart! Haha. Mitt schema från kursen är tomt idag så jag ska med andra ord försöka få klart mitt PM-arbete om infertilitet klart idag. Hade varit himla skönt att kunna lägga det åt sidan och få hel ledig lördag och söndag. Även om jag kommer läsa i boken in för tentan. Man kan ju aldrig säga att man är plugg fri under en kurs.
 
Kan säga att det är kämpigt och ovant änsålänge även om jag gillar allt super mycket ändå. Det är sjukt mycket man ska kunna och förstå nu under första kursen, (givetvis alla kurser) allt detta med ligander och grafer är väldigt svårt.
 
Idag har jag även tvättid, så just nu är min tredje och sista tvätt i maskinen. Trodde det skulle vara jobbigare att hålla på med tvätten men det är ju smidigt, nästa smidigare än hemma. Två maskiner, en tummlare och ett torkskåp. Samtidigt som du måste hålla koll på tiden så får man det verkligen gjort. Skönt.
 
Har tänk orka mig ut på en spring runda efter ett, när tvättiden är slut. Sammla på mig lite energi och känna mig duktig, haha.
 
Igår var det pannkakssittning på Pharmen. Det bjöds på ärtsoppa till förrätt, pannkakor med glass och punch till. Kan erkänna att jag aldrig ätit ärtsoppa vad jag minns, men tycker det ser otroligt motbjudande ut. Passade på att smaka lite, det var inte så farligt om man dränkte det med senap, haha. Inget jag skulle laga här hemma iallafall. Pannkakorna satt som en smäck,eftersom jag inte är som alla andra, hällde jag punchen på glassen och muuums så gott det blev! Efter sittningen drog vi ut till Stockholms nation som hade klubb, på Stocken, det var väldigt mycket folk, respektlöst folk, ganska tråkiga låtar men ändå helt okej och kul. Fattar inte varför det ska vara så kul att knuffas och trängas, visst att folk är onycktra och fulla, men att bara gå rakt in i någon utan att ens försöka väjja är så fel. Vi var hyfsat irriterad alla tre, haha. Var hemma straxt efter tolv inatt.
 
Nu ska jag väl återgå till mitt PM...
 
Ha det fint, puss!