Snart är det dags för sommar och sol påriktigt

Nu lyckades jag äntligen komma den där kvarten tidigare till jobbet så jag kan sätta mig mer en stund innan. Idag är sista arbetspasset innan semester, yeeehuu! 😀 det ska bli så skönt att bara kunna vara och få hänga med han jag älskar mest, Simon! P söndag åker vi iväg till Gotland, fösta gången dit för mig, soom jag har längtat.

Denna veckan har varit fullproppad med jobb och plugg, det ända jag hunnit med och orkat, tre heldags pass till kl 18 och två "kortare" till 15 och 15.30. På schemat är det jag som har mest timmar denna veckan. Fantastiskt egentligen men tufft när man är mindre van. Dock valdes nog den lugnaste veckan på hela sommaren för sån här vecka så för kundernas skull har det varit lugnt för de har legat mest i solen. Gissar jag. Även om mitt psyke har tagt något stryk av ångest och pluggpanik denna veckan så känns det bättre nu. Jag har iallafall läst igenom och små repeterat allt in för omtentorna även om inte allt sitter ännu. Men saker börjar iallafall falla på plats, så nu kan det bara nötas och repeteras in i skallen.

Hästarnas vecka har varit riiktigt lugn, de har bara gått i hagen heöa tiden förutom när de fick nya skor i tisdags men vad gör väl det? Jag måste lära mig att man kan inte hinna med allt hela tiden.

Ha en fantastisk dag! Puss