Pluggar och har det bra
Vet ni hur mycket jag önskar att jag gick i en skola/universitet som låg mycket närmre hem, så jag kunde bo kvar här istället. Visst att det kanske är lättare att fokusera mer på plugget när jag inte dras till andra saker lika lätt. Men åå andra sidan får jag mycket mer motivation när jag är hemma här. Jag mår mycket bättre och känner mig gladare. Det blir tilloch med mer effektivt plugg när jag väl sätter mig ner och gör det. Visst, jag kan inte påstå att jag inte trivs i Uppsala men inget är bättre än mitt riktiga hem med min familj. Tur att det inte är så långt kvar nu iallafall, bara att kämpa på och bita ihop.
 
Jag har skrivit så det rykt heeela förmiddagen. Varit jätte disiplinerad och inte börjat syssla med annat, som slösurfing och städning. Hehe. Lite stolt över mig själv faktiskt, det händer tyvärr inte allt för ofta. Känns som jag håller på att skriva en bok eller någonting åt det hållet. Jag har nog under hälften av allt matarial att samanfatta kvar.... Så nu vet ni vad jag kommer göra fram till att Simon kommer hem idag.
Innan jag tar tag i allt igen ska Nalle ut på promenad, känns bra för mig med att få lite friskluft, sen ska jag äta lite lunch.
 
Senare i eftermiddag/kväll ska vi ut till Helgarp, grilla korv och rida. Äntligen :D  Höll mig därifrån igår faktiskt, haha.
 
Puss