Hej mitt vinterland
Här är det ett vitt snö täcke över hela marken. Ganska fint faktiskt. Massor med känslor svallade upp och minnena kom tillbaka. Jag har saknat det, helt omedvetande. Läskigt faktiskt, jag trodde inte det.

I eftermiddag är det bestämt att Ebba och jag ska åka ner till mamma. Vi valde precis rätt dag med rätt väder. Får se vart detta leder. Simon har iallafall lovat att byta däck på min bil så vi kan åka säkra neråt landet.

Hoppas allt går vägen.
Lyser med min frånvaro
Ja, tiden räcker inte alltid till att driva en blogg på ett bra och snyggt sätt. Hehe, som att jag, storbloggaren själv, har så många läsare att någon saknat mig?!
 
Jodå, livet rullar på, ganska bra. Lite hackigt sådär. Tyvärr så blir jag arbetslös på onsdag igen. Känns ju kanska botten...
 
Kattungarna, jo, shiet så de växer och knakar!! Måste ta lite nya bilder så ni får se. Sååååå söta och mysiga! :D
 
Förövrig svamlar jag bara, det jag är bäst på nu förtiden. Blaaaaaaaaaaa!
 
Om ni vill ha något att läsa som jag skrivit kan ni klicka in på "heest-bloggen" ->> flumerider.blogg.se
 
PUSS ;*
RUBRIK
Det absolut största problemet med en blogg, det är att komma på en bra rubrik... Hur svårt ska det vara? Det första inlägget på morgonen vill man oftast klottra i God morgon men gör man det varje dag blir det ganska ut tjatat....så idag struntar jag i det...

Men God morgon iallafall. Just nu sitter jag och äter frukost. Snart drar jag i väg till jobbet. Efter det kommer en kompis hit. Vi ska rida på hästarna men jag gissar på att hon kommer fastna vid kattungarna så vi kanske inte hinner rida ens. Hahah....! Så illa ska det inte bli.

Men de är oemotståndligt söta. De växer så det knakar, väntar bara på att de ska börja skutta runt. Då blir det inte en lugnt stund på torpet. Halleluja, vilket liv. Tur att det inte varar föralltid!

Aja, nu ska jag tugga färdigt!