Tillbaka i Uppsala med ny energi som är slut för just denna dagen
Har ni en fin eftermiddag?
 
Jag är tillbaka i Uppsala igen, kom hit i måndagskväll. Kändes hyfsat vemodigt, vilket ni säkert förstår. Det var så skönt att vara hemma och koppla av och bara njuta, även om det blev några resor hit och dit. Jag hann iallafall med sex stycken ridturer varav en med Elin. Hästarna ger men så otroligt mycket energi, önskar att jag kunde ta med båda två hit upp och hoppas på att få mer peppning till att plugga. Tror ni de gillar att bo i lägenhet på 28 kvadrat? Haha, vilken syn. Vi hann med ett besök hos Simons syster-familj i Trånghalla, ett besök hos Pappa och ett besök hos Simons bror i Örebro. Alla besök var trevliga, lyckade och mättande. Det var så god mat på alla ställen så jag kände mig borskämd, hihi. 
 
Resan upp igen gick helt okej bra. Åkte från Örebro när vi ändå var halvägs hit och vi fick bra sällskap av Jennifer och Kiro. Men det var så mycket folk på resande fot. Alla skulle till samma ställe som oss, givetvis. Det var knappt vi fick plats på bussen, vi fick verkligen trängas. Kiro imellan oss, väskor på golvet och i gången och Nalle mosade först in sig under säterna men jag tyckte det var alldeles för trångt för honom där så han fick ligga i gången. Han fann sig väldigt bra och kom till ro. Ibland är han bra cool den där hunden. Är skönt att ha honom här uppe igen och få lite sällskap och någon som längtar efter mig när jag är borta.
 
Nästa hemresa blir inte för ens vecka 16, alltså om tre veckor, buuuhuu! Simon kommer iallafall hit helgen innan, så det dröjer bara två veckor. Den helgen är jag även hundvakt åt Kiro, spännande med två hundar här! Det ska nog gå bra.
 
Nya kusrsen är igång och påbörjad, Farmaceutisk biokemi med cellbiologi. Alltså mer åt biologi hållet, änsålänge har vi hört om celler på så djupnivå att man blir tokig i skallen. HUR kan det ske så otroligt mycket grejer i en så yttepytte liten grej i våran kropp? Fattar ni hur sjukt det egentligen är? Att vi helt omedvetet lever med det varje dag. Häftigt egentligen. Jag har bestämt mig för att ge mig denn på denna kursen. Jag vill gå in på tentan och känna att jag kan, förstår och kan leverera någonting riktigt bra. Vet ni hur svårt det är? Så mycket att ha koll på som man knappt förstår.
 
Ni vet vad jag kommer göra i helgen!
 
Ha det fint, puss!
 
En student som är taggad men väldigt lat just nu.
När man får säga ledig
Nu har jag lite påsklov och ska njuta av friheten och livet så mycket det bara går!

Igår skrev vi alltså tentan i hemska kemikursen i fem timmar. Usch är nog min ända kommentar på den. Riktigt, riktigt svår. Får hoppas att jag samlade ihop några poäng, typ. 

Direkt efter tentat hoppa jag på tåget hemåt, busade till det och tog ett tidogare tåg från Norrköping så jag fick vänta i Mjölby istället vilket innebar att jag fick chansen att träffa Cornelia. Underbara 20min, jag blev så överlycklig när jag såg henne på perongen så jag bara brast i gråt. Hihi, känslan av sin bästavän och saknaden som man lastat på sig. 

Nu har jag sovit jääättegott utan massor knasiga drömmar. Sov tills solen och katten väckte mig, livsnjutareN, haha!

Nu efter frukosten ska jag hoppa på cykeln ut till Helgarp, har ju ingen bil nu för tiden. Kommer rida båda hästarna och får sällskap av Elin och Fazon. Gissar på att Volmar kommer spricka av lycka, haha! Han har verkligen fattat tycke om Fazon, de är som själsfrender, två riktiga bästisar. 

Ha en fin dag, för det ska jag 😉
Puss!Ingen söndagsångest
God morgon!
 
Jag var rätt så seg när jag vaknade första gången i morse. Jag snoozade och somnade om och började då drömma, vilket jag alltid brukar lyckas med då. Kom inte ur sängen förens lite innan tio. Dock var det väldigt svårt att ta sig upp, alla muskler i kroppen ville säga sitt om gårdagen. Haha, OJ, det trodde jag inte, alltså att vi lyckades att skapa ett sånt rejält pass för hela kroppen. Härligt! 
 
Så jag tänkte faktiskt våga mig på lite yoga för att sträcka ut kroppen och få lite lugnare träning. 
 
Men ska nog försöka få igång lite plugg först så jag inte lägger det åt sidan. Har börjat inse vad tentaplugga innebär, absolut ingen barnlek, usch!
 
Nog tjatat, ha en fin dag! Puss