Alldeles för trött

Snart helg, lite mer vila och avslappning. Av någon anledning är jag helt slut, helt utmattad. Kanske kan bero på att man vrålpluggat senaste tiden, stressat och sovit dåligt?! Hehe, suck! Måste hitta en bättre dygns rytm och försöka sova bättre, vilket nog är det svåraste. Dygnet har för få timmar helt enkelt.

Nu ska jag bara dricka upp mitt te och sen sova, klockan är på tok för sent idag också... Puss

Tentat och klart

Då var första kursen avklarad och tentad. De senaste dagarna har bara bestått av plugg, Nalle promenader, plugg, mat, plugg, sova, plugg, plugg osv. Så jag har inte sett någon större anledning att uppdatera er om det ;) Som ni förstår har det inte funnits tid för andra typer av inlägg heller.

Igår efter tentan firade vi med utgång, jag, Erika, Mika och Mathilda från klassen och givetvis massor annat folk. Vi dansade och höll igång ända till stängning. Träffade väldigt mycket folk från "äldre" klasser som vi kände, så kul att komma ut igen!

Idag är det inskrivning för nya kursen, just exakt nu faktiskt! Det är farmakologi som är på tur men samtidigt börjar Allmäna kemi kursen som jag har omtenta i. Så det blir tufft i schemst fram över.

Skönt nog har min fot blivit helt bra, den gör inget ont alls längre. Enbart lite svullen och instabil. Men jag klarade en hel kväll/natt med dans utan problem!

Så idag går jag i mina "vanliga" skor för försts gången igen utan att behöva dra ut och bredda skosnören.

Puss

På det igen

Morgon stund har guld i mun.

Varför sova bort massor med tid och timmar som man kan njyttja till någonting bra? Jag går gärna upp några timmar tidigare och pluggar eller gör någonting annat.

Så nu har jag en och en halv timme att nyttja innan morgonrutinen börjar.

Puss