Hundhalsband
Hittade snören hemma i pysselhörnan som jag börjat fläta ett skärp med i högstadiet. Fult och det skulle aldrig bli klart, så jag trasslade upp alla snören och använde om de på nytt. Nalle har nu mer två handflätade halsband, som han knappt aldrig använder, då de känns lite väl klena med nyckelringar, haha. Men fina är de iallafall, tycker jag. Får väl ha de som accessoar ;)

 
Tips och trix
Jag försöker att tvätta upp alla använda sminkborstar varje vecka. I borstar som aldrig tvättas bildas bakterier vilket inte alls är bra för huden.

Jag tvättar med tvål och vatten till all smuts försvunnit. När borstarna torkar vill jag helst ha de lite vinklade med borsten nedåt, då vattnet och tvålen kan lösa upp limet och förstöra handtagen. Sist använde jag mig av en hushållspappersrulle, ni ser på bilden.

 
Fredag
God morgon! Har ni sovit gott? Det har jag, bara det att man är lagom svintrött när man vaknar. Snoozade en gång i 6 min, sen låg jag och slösurfade till 20 över sen gick jag upp.
 
Antagligen är våran tvättmaskin paj. *En stooor djupsuck*. För även denna tvätten är drypande våt. Jag pallar bara inte det nu!
 
Annars har jag bara lallat framför datorn med Pysen i knät, mysigt.
 
I erftermiddag åker Simon och jag in till Tranås, han ska spela med sitt band och jag träffar någon kompis. Så dagen blir chill idag. Hoppas på lugna kunder på jobbet, haha!
 
Ska börja fixa mig straxt. Första jobbveckan redan förbi, schwiiissss.


från 2013, när vi åkte med hästarna till havet i änngelholm, något jag vill göra igen!